Coachingsruimte bij FlexCentraal

Als coach zoek je een coachingsruimte waar je gesprekken volledig tot hun recht komen. In een inspirerende omgeving met een goede sfeer.

FlexCentraal  heeft een breed aanbod aan coachingsruimtes. Van coachingsruimtes met bankstel en fauteuils tot een wat zakelijkere opstelling voor 2 tot 4 personen. Ook hebben we volledig ingerichte vergaderzalen tot 20 personen. Alle coachingsruimtes zijn prettig ingericht met comfortabele stoelen en inspirerende kunst aan de muur. Uiteraard is elke coachingsruimte voorzien van airco en Wifi.

Omdat de prijzen afhankelijk zijn van de door jou gewenste faciliteiten kun je zelf aanvinken welke faciliteiten je nodig hebt. Zo krijg je direct een overzicht van onze scherpe prijzen. Boeking wordt uiteraard pas definitief als je daarvoor kiest.

Het reserveren van een coachingsruimte bij FlexCentraal is heel eenvoudig. Hierboven kun je aangeven wat je nodig hebt en zie je direct wat het gaat kosten.

Coachingsruimte

Coachingsruimte bij FlexCentraal

Coaching met wat lekkers bij de koffie? Of met een lunch? Geen Probleem

Bij elke coachingssessie bij FlexCentraal heb je onbeperkt de beschikking over koffie, thee en water. Lekkere trek? In Bilthoven is Top’s Edelgebak gevestigd, een van de beste banketbakkers van Nederland. We serveren op verzoek gebakjes of andere lekkernijen van Top’s Edelgebak.

Voor de lunch kun je kiezen uit een eenvoudige of luxe variant. De lunches worden bereid door Restaurant Settlers uit Bilthoven. (8,6 op de site van Iens) Zij werken met verantwoorde producten. Bij je boeking kun je aangeven welke lunch je wenst: een normale of luxe lunch.

Parkeren is gratis in Bilthoven. Het kan bij ons pand op de naastgelegen P&R. FlexCentraal ligt aan het NS-station van Bilthoven: OV-reizigers lopen in 1 minuut van perron naar ons pand.

Comments are closed