Expositie bij FlexCentraal

FlexCentraal heeft regelmatig een nieuwe expositie van vooraanstaande kunstenaars. In de flexwerk- en vergaderruimtes hangen diverse werken die ook voor het publiek toegankelijk zijn.

We zijn trots dat we een deel van de collecties van Marga Linnenbrink-Mannaart  mogen exposeren.

Het werk van Marga Linnenbrink is vooral een weergave van sfeer en emotie. Ze gebruikt daarbij acryl en gemengde technieken en blijft experimenteren met de materie. Aarzelingen, twijfel, vergissingen en het steeds opnieuw proberen, verf opbrengen, dan weer wegpoetsen. Het eindresultaat is vaak een zaak van schilderen en …..overschilderen, toevoegen en weglaten, steeds proberen en intensiveren.

Deze worsteling blijft ook gedeeltelijk zichtbaar en geeft diepte en inhoud aan het werk, dat een sterke gevoelsuiting is, die zich manifesteert in een bijzonder belangrijk en subtiel gebruik van kleuren.

Het abstracte werk is een zoeken naar stilte en rust en een voortdurend onderzoek naar vormen, structuren en kleurschakeringen.

Titels zijn niet van belang. Men kan zichzelf spiegelen in haar werken: het juiste gevoel is belangrijk.

De expositie is elke werkdag van 9:30 tot 16:30 open om de kunstwerken te bekijken. Een afspraak maken is niet nodig, loop gewoon binnen bij FlexCentraal naast het NS station. Alle werken van Marga Linnenbrink bij FlexCentraal zijn te koop. We helpen je graag verder.

Comments are closed