Flexwerken

Flexwerken kan ook bij FlexCentraal. We hebben een aantal flexibele werkplekken beschikbaar. Je werkt met elkaar in een gemeenschappelijke ruimte en hebt zo altijd mensen om je heen met wie je kennis kunt delen of ervaringen kan uitwisselen.

FlexWerken bij FlexCentraal

Wij vragen een bijdrage van € 5 per dag voor het flexwerken. Daarvoor kun je de hele dag van 9:00-17:00 u gebruik maken van een flexibele werkplek, supersnel wifi en heerlijke thee of koffie. Wil je een rustig belletje plegen? Dan kun je terecht in de Bel-Cel.

Diverse mogelijkheden:

  • FlexWerkplek per dag € 5.
  • Strippenkaart FlexWerkplekken: € 45 voor 10 keer werken
  • Stiltewerkplek: onder voorbehoud beschikbaar: € 12,50 per dag
  • Stiltewerkplek abonnement: €125,-, Dan kun je én onbeperkt flexwerken én 10 keer gebruik maken van een stiltewerkplek*

*Stiltewerkplek: dan kun je gebruikmaken van een vergaderkamer helemaal voor jou alleen. Deze kun je alleen op de dag zelf boeken en beschikbaar onder voorbehoud.

 

Naast de flexplekken wordt er ook de ruimte geboden voor netwerkborrels, vergaderingen, coaching en gesprekken. FlexCentraal is gevestigd in hartje van Bilthoven aan het NS station (1 minuut lopen), gratis parkeren naast de deur.

Comments are closed