Kantoor huur Bilthoven bij FlexCentraal

Kantoor huur Bilthoven

FlexCentraal is de plek voor jouw vergaderruimte of kantoorruimte. Wij hebben diverse kantoor ruimtes te huur. We zijn flexibel in de contractvorm. Je kunt zelfs een kantoor voor een dag huren.

Van een kantoor voor één persoon tot meerdere kamers. De kantoorruimtes van FlexCentraal zijn ideaal voor iedereen die flexibiliteit in zijn kantoorruimte zoekt. Je kunt de kantoorruimte ingericht huren of helemaal naar eigen inzicht inrichten en binnen een paar dagen volledig operationeel zijn. Kortlopende huurcontracten en korte opzegtermijnen in een inspirerende omgeving. Er zijn al kantoorruimtes beschikbaar vanaf 15 m².

Bij FlexCentraal huur je nooit teveel kantoorruimte. We hebben namelijk meerdere vergaderruimtes op flexibele basis te huur. Dus voor het ontvangen van relaties, houden van vergadering of coachingsgesprekken maak je, met korting, gebruik van de services van FlexCentraal.

Bilthoven ligt centraal in Nederland: per trein of auto een kwartiertje vanaf Utrecht of Amersfoort. FlexCentraal ligt direct aan het NS-station Bilthoven en is dus zeer eenvoudig bereikbaar. Kom je met de auto, dan kun je gratis parkeren bij ons pand.

De gemeente De Bilt bestaat uit een aantal kernen waaronder De Bilt, Bilthoven en Maartensdijk. Een groot deel van de in De Bilt/Bilthoven gevestigde bedrijven en instellingen behoort tot de dienstverlenende sector, zoals het RIVM (Rijksinstituut voor de Volksgezondheid en Milieuhygiëne). Maar ook Bilthoven Biologicals, Grontmij en het KNMI zijn in De Bilt/Bilthoven gevestigd. De centrale ligging van De Bilt/Bilthoven zorgt voor een goede bereikbaarheid.

In jouw zoektocht naar bedrijfsruimte in de regio Utrecht is FlexCentraal in De Bilt/Bilthoven een prima optie.

 

 

Comments are closed