Kantoorruimte huren

Jouw nieuwe kantoor in Bilthoven vind je bij FlexCentraal. We bieden (startende) ondernemers een scala aan mogelijkheden om kantoorruimte te huren of. Tijdelijk of vast, het is allemaal mogelijk.

FlexCentraal is centraal gelegen in het centrum van Bilthoven, uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Parkeren kan op onze eigen parkeerplaatsen of op de P&R en is gratis.

Eigen kantoorruimte in Bilthoven

Jouw eigen kantoor, ingericht of leeg, voorzien van alle faciliteiten die van een kantoor een succesvolle werkomgeving maken. 24/7 beschikbaar met alarm. Alle kamers beschikken over snel Wifi internet en airco. Daarnaast bieden we receptiediensten en verschillende vergader- en ontvangstmogelijkheden. Bij FlexCentraal huur je nooit te veel kantoorruimte. Ontvang je gasten, of wil je vergaderen? Dan boek je eenvoudig en met korting een vergaderruimte bij ons.

Je huurt al een kantoorruimte vanaf € 425,- per maand (excl. servicekosten en BTW). Zie hieronder impressies van onze kantoorruimtes.

Een eigen werkplek?

Ook is het bij ons mogelijk om een eigen werkplek te huren. Een eigen bureau met een kast zodat je je archief altijd beschikbaar hebt. Een Deskspace huur je vanaf € 100 per maand. Jouw Deskspace is beschikbaar tijdens de openingstijden van FlexCentraal.

Virtual Office

Alleen een post/vestigingsadres nodig? Ook dat kan bij FlexCentraal. Voor € 75 per maand handelen verzamelen wij de binnenkomende post en sturen deze door. Je kunt ons adres gebruiken voor registratie bij Kamer van Koophandel, Belastingdienst en andere officiële instanties.

Een vergaderruimte bij FlexCentraal boek je eenvoudig door hierboven in te vullen wat je precies zoekt.

Comments are closed