FlexCentraal heeft ruimte voor ondernemers

Naast flexibele werkplekken en vergaderruimtes biedt FlexCentraal ook ruimte voor ondernemers, denk hierbij aan kantoorruimtes of werkplekken. Dit uiteraard ook op flexibele basis. Op dit moment bieden we de ruimte aan de volgende ondernemingen.

Dimitroff | Partners

Duidelijke en kwalitatieve diagnostiek, advies en ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Hoe doet Dimitroff | Partners dat? Door het in kaart brengen van de intrinsieke motivatie, de ontwikkeling en het zelfinzicht van medewerkers, teams en managemen

Onze werkwijze is bevlogen, mensgericht en professioneel. De insteek is zakelijk en warm. Gericht op het behalen, borgen en verankeren van het gewenste (bedrijfs)-resultaat. Balans tussen mensgerichte betrokkenheid en professionele autonomie kenmerkt ons. De basis is het psychologisch perspectie

Noodles Film

Noodles Film is een kleinschalig productiebedrijf voor bedrijfsvideo’s. Wij verzorgen het hele proces, van meedenken en schrijven van het script, de productie, montage en verspreiding van de video.

TCCC | Berkvacatures

TCCC | Berkvacatures vindt al ruim 10 jaar de juiste vakkundige medewerkers voor diverse professionele organisaties binnen de contact center branche. Naast de werving en selectie zorgen wij dat onze kandidaten continu opgeleid worden door middel van sales trainingen, klantenservicetrainingen en WFT-certificering. TCCC | Berkvacatures
staat voor een lange en duurzame relatie met zowel de medewerker als de werkgever.

Klaver Asbestinventatrisatie en Advies

Klaver Asbestinventarisaties is werkzaam voor particulieren, woningbouwverenigingen, onroerendgoed- en vastgoedmaatschappijen. Naast het reguliere asbestwerk zijn wij in staat om bij asbestcalamiteiten snel voor een oplossing te zorgen.

Een volledig asbestonderzoek mag alleen verricht worden door een speciaal gecertificeerd asbestinventarisatiebedrijf, die in het bezit is van een SC540 certificaat. Bij een volledige asbestinventarisatie wordt de bouwgeschiedenis bestudeerd en wordt ter plekke gekeken of er asbestverdachte materialen in een gebouw of object aanwezig zijn. Indien wenselijk kan een risicoanalyse inzicht geven in mogelijk gevaar voor de gezondheid. Wordt er asbest aangetroffen dan tonen grond- en luchtmonsters aan of de aanwezige concentraties asbestvezels de wettelijke norm overschrijden.
De doel van het onderzoek bepaald het onderzoekniveau van het asbestonderzoek.

Ondernemingsplanhulp

Het schrijven van een ondernemingsplan is niet altijd eenvoudig. Vooral het onderbouwen van een realistische financiële prognose kan best lastig zijn. OndernemingsplanHulp heeft daar ervaring mee. Bij ons kunt u een professioneel ondernemingsplan laten maken.
Onze aanpak kenmerkt zich door samenwerking en maatwerk. Daarbij denken we met u mee, maar stellen ook kritische vragen. We hebben dekennis en ervaring in huis om een ondernemingsplan echt sterk te maken. Wij helpen u verder! Bel of mail ons om meer te weten te komen, of maak zelf een afspraak. Wij komen graag met u in contact.

Den Hartog Ondersteuning

Den Hartog Ondersteuning is meer dan een administratiekantoor. We bieden onze kennis aan bij het opzetten van administraties, ook helpen wij startende ondernemers een handje op weg zodat de administratie een meerwaarde is in plaats van een lastige klus. Daarnaast assisteren wij bedrijven bij het optimaliseren van financiële processen. Of bent u opzoek naar iemand die een dag met u figuurlijk de boekhouding in duikt? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Patents4all

Het aanvragen van een patent moet voordeliger! Daarom hebben we verzorgen we bij PatentProfs op de voordeligst mogelijke wijze voor u de aanvraag van een Europees patent en bespaart u de zoektocht naar een geschikt octrooibureau. Door uw aanvraag te bemiddelen in ons wereldwijde netwerk van octrooispecialisten schakelen wij sneller en tegen lagere kosten.

Van Biezen Houtimport

Van Biezen Hout Import is een bedrijf wat al weer 3 generaties in de houtbranche actief is. Als grote hout importeur zijn wij gespecialiseerd in de levering van diverse soorten houten palen. Elk jaar leveren wij duizenden houten palen naar diverse afnemers in het hele land. De houten palen kunnen wij in diverse houtsoorten afleveren. Zo leveren wij palen in vuren, grenen, lariks, douglas, kastanjehout, eikenhout, robinia en  cloeziana hout.

Phylax

Wij verzorgen uw optimale kantoor-automatisering. Phylax ICT adviseert, implementeert en ondersteunt u met een op uw organisatie afgestemde mix van cloud diensten, telefonieoplossingen, hardware en data verbindingen.

Mavenblue

Partner in Project Finance

ProTerra Foundation

Comments are closed