Vergaderruimte huren

FlexCentraal heeft een breed aanbod aan vergaderruimtes. Van een ontspannen trainings- coachingsruimtes voor 2 tot 4 personen tot een volledig ingerichte vergaderruimte tot 20 personen. Alle ruimtes zijn prettig ingericht met comfortabele stoelen en inspirerende kunst aan de muur. Uiteraard zijn de kamers voorzien van airco en Wifi. Een vergaderruimte huren bij FlexCentraal is zeer eenvoudig en vertrouwd. Wij werken namelijk samen met het reserveringssysteem van Seats2meet. Online boeken en wijzigen, makkelijker kan het bijna niet. Flexibiliteit staat bij ons centraal.

Direct een vergaderruimte huren?

Boven aan deze pagina kun je invullen wat je precies zoekt. Omdat de prijzen afhankelijk zijn van de door jou gewenste faciliteiten kun je zelf aanvinken welke faciliteiten je nodig hebt. Zo krijg je direct een overzicht van onze scherpe prijzen. De boeking wordt uiteraard pas definitief als je daarvoor kiest.

Vergaderen met wat lekkers bij de koffie? Of met een lunch? Geen Probleem

Bij elke meeting bij FlexCentraal heb je onbeperkt de beschikking over koffie, thee en water. Lekkere trek? In Bilthoven is Top’s Edelgebak gevestigd, een van de beste banketbakkers van Nederland. We serveren op verzoek gebakjes of andere lekkernijen van Top’s Edelgebak.

Voor de lunch kun je kiezen uit een eenvoudige of luxe variant. De lunches worden bereid door een lokale cateraar die uitsluitend verse, biologische producten gebruikt.

Parkeren is gratis in Bilthoven. Het kan bij ons pand op de naastgelegen P&R. FlexCentraal ligt aan het NS-station van Bilthoven: OV-reizigers lopen in 1 minuut van perron naar ons pand.