Vergaderruimte

FlexCentraal: dé vergaderruimte van Bilthoven

FlexCentraal Bilthoven heeft een breed aanbod aan vergaderruimtes.  Van een ontspannen trainings- coachingsruimtes voor 2 tot 4 personen tot een volledig ingerichte vergaderruimte tot 20 personen. Alle ruimtes zijn prettig ingericht met comfortabele stoelen en inspirerende kunst aan de muur. Uiteraard zijn de kamers voorzien van airco en Wifi.

 

Vergaderen met wat lekkers bij de koffie? Of met een lunch? Geen Probleem.

Bij elke meeting bij FlexCentraal heb je onbeperkt koffie, thee en water. Lekkere trek? In Bilthoven is Top’s Edelgebak gevestigd, een van de beste banketbakkers van Nederland. We serveren op verzoek gebakjes of andere lekkernijen van Top’s Edelgebak.

Voor de lunch kun je kiezen uit een eenvoudige of luxe variant. De lunches worden bereid door een lokale cateraar die uitsluitend verse, biologische producten gebruikt.

Parkeren is gratis in Bilthoven. Het kan bij ons pand op de naastgelegen P&R. FlexCentraal ligt aan het NS-station van Bilthoven: OV-reizigers lopen in 1 minuut van perron naar ons pand.

Wat kost een vergaderruimte bij FlexCentraal?

Het boeken van een vergaderruimte bij FlexCentraal is zeer eenvoudig en vertrouwd. Wij werken namelijk samen met het reserveringssysteem van Seats2meet. Online boeken en wijzigen, makkelijker kan het bijna niet. Flexibiliteit staan bij ons centraal.

Omdat de prijzen afhankelijk zijn van de door jou gewenste faciliteiten kun je zelf aanvinken welke faciliteiten je nodig hebt. Zo krijg je direct een overzicht van onze scherpe prijzen. Het reserveren van een ruimte in onze vergaderlocatie is heel eenvoudig. Boven aan de pagina kun je aangeven wat je nodig hebt en en zie je direct wat het gaat kosten. De boeking wordt uiteraard pas definitief als je daarvoor kiest.


Heb je vragen over onze vergaderlocatie?

Neem dan nu contact op via info@flexcentraal.nl of bel ons op 030 228 6914.

Comments are closed